Boneco

Stadler Form Oskar Big koudwaterbevochtiger wit 100 m2/250 m3

Availability: In voorraad

€ 239,00
OF

Snel overzicht

Met een watertank van 6 liter, 4 verdampingsfilters, een ingebouwde hygrostaat en 4 instelbare ventilatorstanden is de luchtbevochtiger Stadler Form Oskar-Big de grote broer van Stadler Form Oskar-Basic.

De Oskar-Big werkt volgens het principe van koudwater verdamping. Bevochtigingsfilters geven het water af aan de lucht en op deze wijze wordt de lucht bevochtigd. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid automatisch tot de ingestelde waarde. De verneveling is zo fijn dat er geen condensatie optreedt. Het principe van koude verdamping voorkomt dat er kalk en mineralen in de lucht worden verspreid.

Door aansturing van zijn geïntegreerde hygrostaat houdt Oskar-Big de luchtvochtigheid op peil. De bevochtiger schakelt automatisch uit bij een leeg reservoir en is daarmee uniek in zijn klasse en tevens erg energiezuinig. In de slaapkamer werkt Oskar-Big onopvallend - de LED verlichting kan in nachtmode worden gedimd en het geluid is nauwelijks hoorbaar. Bevochtiger Oskar-Big heeft een ingebouwde houder voor het toevoegen van geuroliën, speciaal voor een aangename en persoonlijke ervaring.

Oskar Big koudwaterbevochtiger wit 100 m2/250 m3

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Oskar Big koudwaterbevochtiger wit 100 m2/250 m3
  • Oskar Big koudwaterbevochtiger wit 100 m2/250 m3
  • Oskar Big koudwaterbevochtiger wit 100 m2/250 m3
  • Oskar Big koudwaterbevochtiger wit 100 m2/250 m3

Details

Met een watertank van 6 liter, 4 verdampingsfilters, een ingebouwde hygrostaat en 4 instelbare ventilatorstanden is de luchtbevochtiger Stadler Form Oskar-Big de grote broer van Stadler Form Oskar-Basic. De Oskar-Big werkt volgens het principe van koudwater verdamping. Bevochtigingsfilters geven het water af aan de lucht en op deze wijze wordt de lucht bevochtigd. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid automatisch tot de ingestelde waarde. De verneveling is zo fijn dat er geen condensatie optreedt. Het principe van koude verdamping voorkomt dat er kalk en mineralen in de lucht worden verspreid. Door aansturing van zijn geïntegreerde hygrostaat houdt Oskar-Big de luchtvochtigheid op peil. De bevochtiger schakelt automatisch uit bij een leeg reservoir en is daarmee uniek in zijn klasse en tevens erg energiezuinig. In de slaapkamer werkt Oskar-Big onopvallend - de LED verlichting kan in nachtmode worden gedimd en het geluid is nauwelijks hoorbaar. Bevochtiger Oskar-Big heeft een ingebouwde houder voor het toevoegen van geuroliën, speciaal voor een aangename en persoonlijke ervaring.

Extra informatie

Pakinhoud 1
Artikelnummer 0802322002454
EAN 0802322002454
Merk StadlerForm
Verbruik Apparaat -
Luchtzuivering (CADR) -
Voor ruimtes tot 100m²
Air Flow -
Geluidproductie -
Type Machine Luchtbevochtiging
Verkoopeenheid stuk