Boneco

Stadler Form Anton ultrasone bevochtiger chili red 25 m2/63 m3

Availability: In voorraad

€ 99,00
OF

Snel overzicht

De nieuwe Stadler Form Anton ultrasoon bevochtiger is dé oplossing voor te droge lucht waarbij zeer veel aandacht geschonken is aan het ontwerp. Deze fraaie bevochtiger is een echte eye-catcher in huis en kantoor.
De luchtbevochtiger produceert zeer effectief een nevel van zeer kleine waterdeeltjes. Deze ultrasoon bevochtiger heeft een uiterst stille werking. Het anti-kalk patroon voorkomt de neerslag van witte kalkdeeltjes. De Ionic Silver Cube voorkomt de vorming van micro-organismen in het waterreservoir, dit resulteert in een hygiënische bevochtiging.
Deze Stadler Form bevochtiger is voorzien van een verlichte waterniveau-indicator, heeft 2 standen en is makkelijk in gebruik.
Mede dankzij de stille werking en het fraaie ontwerp is de StadlerForm Anton luchtbevochtiger zeer geschikt voor gebruik in een kleine woonkamer, slaapkamer of kantoor.
Capaciteit 0,16 liter / uur voor maximaal 63 m3

Anton ultrasone bevochtiger chili red 25 m2/63 m3

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Anton ultrasone bevochtiger chili red 25 m2/63 m3

Details

De nieuwe Stadler Form Anton ultrasoon bevochtiger is dé oplossing voor te droge lucht waarbij zeer veel aandacht geschonken is aan het ontwerp. Deze fraaie bevochtiger is een echte eye-catcher in huis en kantoor. De luchtbevochtiger produceert zeer effectief een nevel van zeer kleine waterdeeltjes. Deze ultrasoon bevochtiger heeft een uiterst stille werking. Het anti-kalk patroon voorkomt de neerslag van witte kalkdeeltjes. De Ionic Silver Cube voorkomt de vorming van micro-organismen in het waterreservoir, dit resulteert in een hygiënische bevochtiging. Deze Stadler Form bevochtiger is voorzien van een verlichte waterniveau-indicator, heeft 2 standen en is makkelijk in gebruik. Mede dankzij de stille werking en het fraaie ontwerp is de StadlerForm Anton luchtbevochtiger zeer geschikt voor gebruik in een kleine woonkamer, slaapkamer of kantoor. Capaciteit 0,16 liter / uur voor maximaal 63 m3

Extra informatie

Pakinhoud 1
Artikelnummer 0802322008630
EAN 0802322008630
Merk StadlerForm
Verbruik Apparaat -
Luchtzuivering (CADR) -
Voor ruimtes tot 25 m²
Air Flow 0.16 liter
Geluidproductie -
Type Machine Luchtbevochtiging
Verkoopeenheid stuk